Autoservice Ap van Beek

Geschiedenis

Vanaf 1983 is autobedrijf Ap van Beek actief in de autobranche. Ap van Beek begon aan de Orderparkweg met een garage en bouwde hiermee aan het bedrijf zoals het er nu staat. Voormalig Mazda dealer van As uit Apeldoorn kwam met het voorstel om het bedrijf te verkopen en toen heeft Ap van Beek het overgenomen. Vanaf die tijd  werd het een Opelservice. Vanaf eind 2017 heeft hij zijn 2e vestiging geopend aan de Veenweg 35 F in Apeldoorn.

Neem een kijkje in ons bedrijf

WAT DOEN WIJ?

Inmiddels is Garage Ap van Beek uitgegroeid naar een full service bedrijf met 7 medewerkers. Met de verkoop van het merk  Opel, zowel nieuw als gebruikt bedienen ze op twee vestigingen inmiddels een groot gebied. Maar wat doen wij?

Het volledig ontzorgen van uw mobiliteit en kwaliteit te leveren is het speerpunt van het bedrijf. Dat betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt brengen voor onderhoud en reparatie, een betrouwbare occasion aan kunt schaffen. Als garage hebben wij veel te bieden.. Niet alleen  ons eigen merk kunnen wij onderhouden, ook voor andere merken kunt u gerust bij ons terecht.

We zijn geen prijsvechter, aldus Ap van Beek, maar willen onze klanten het beste aanbieden  voor een scherpe prijs. De klant staat bij ons centraal en dat willen wij op alle mogelijke manieren laten voelen. Onze service gaat dan ook ver.  We hebben inmiddels een goede naam opgebouwd en hopen samen met onze medewerkers hier in de toekomst nog verder mee door te groeien.

We hopen u te mogen begroeten op onze vestiging aan de Orderparkweg 3 in Apeldoorn

  • Onze werkplaats is modern en uitgerust met de nieuwste uitleesapparatuur. Er werken vijf ervaren monteurs: Gerrit, Jeroen, Lucas,  Danny en Ap zelf.
  • Garage Ap van Beek is gespecialiseerd in het merk Opel. Tevens repareren wij auto’s van alle andere merken.

Vestigingen

Onze hoofdvestiging bevindt zich aan de Orderparkweg 3 in Apeldoorn. De neven vestiging is aan de Veenweg 35 F in Apeldoorn.