Garage Ap van Beek Apeldoorn

Over ons

__________

Geschiedenis

Vanaf 1983 is Garage Ap van Beek actief in de autobranche. Ap van Beek nam in die tijd het bedrijf van voormalig Mazda dealer van As aan de Orderparkweg 3 in Apeldoorn over, startte van hieruit zijn eigen garagebedrijf, gespecialiseerd in Opel, en bouwde deze in de jaren uit tot het bedrijf zoals het er nu staat. Vanaf eind 2017 heeft Ap van Beek zijn 2e vestiging geopend aan de Veenweg 35F in Apeldoorn.

Het pand van Ap van Beek

Wat doen wij?

Inmiddels is Garage Ap van Beek uitgegroeid naar een full service bedrijf met 7 medewerkers. Met de verkoop van het merk Opel, zowel nieuw als gebruikt bedienen we op twee vestigingen inmiddels een groot gebied. Maar wat doen wij?

Het volledig ontzorgen van uw mobiliteit en kwaliteit te leveren is het speerpunt van het bedrijf. Dat betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt brengen voor onderhoud en reparatie of een betrouwbare occasion aan kunt schaffen. Als garage hebben wij veel te bieden. Niet alleen ons eigen merk kunnen wij onderhouden, ook voor andere merken kunt u gerust bij ons terecht.

"We zijn geen prijsvechter", aldus Ap van Beek, "maar willen onze klanten het beste aanbieden voor een scherpe prijs. De klant staat bij ons centraal en dat willen wij op alle mogelijke manieren laten voelen. Onze service gaat dan ook ver.  We hebben inmiddels een goede naam opgebouwd en hopen samen met onze medewerkers hier in de toekomst nog verder mee door te groeien."

We hopen u te mogen begroeten op één van onze vestigingen aan de Orderparkweg of Veenweg in Apeldoorn.